Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har grottat ner mig i gamla filmer och böcker från sextiotalet, som alltid för Kärlekens skull.


Kulturrevolutionära pekpinnar.

Kulturrevolutionära pekpinnar
vid kärlekens kloster
slår bort voyeuristens dröm
det vore synd om han i sin otacksamhet
fantiserade sig till ett liv av evigt flörtande
lik den flygande holländaren
som från hamn till hamn
varken varm eller kall
endast gör det som faller vinden in.




Prosa av Marcus B
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-21 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B