Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imma på dina läsglasögon

 

Det är imma på dina läsglasögon nu
Yes, dom
Den röda tråden i mina blodsvener
Den högsta formen av sömnadskonst
Dina skyltfönsters haute couture


där du blottar alla dina vackra kreationer och outfits
Och varje rörelse på Catwalken
Är ett steg närmare altaret
till tjutet i mina öron



Vi har läst varandras ryggrader, från topp till tå
....väldigt noga...
och fingrat på synonymerna
nära våra ljumskar

intimt 

 

that gotta count for something




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-21 20:15



Bookmark and Share


  Stay Golden
Myyys ^^
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP