Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtmedlem


jag betalade för ett år till för jag tänkte
här skriver jag ibland
(mer och mer sällan
nykter
och mer och mer oftare
aldrig
än ibland
men)
jag är ju en skrivare
jag läser ju skriveri för att
jag är ju en sån som vill skriva

som kan skriva
menar jag
utropstecken
fetstilt
jag behöver träna på det där med
självförtroende
att putta ut mina texter på scen och tänka
de klarar sig nog
nej!
jag måste tänka
de kommer göra succé!
det där små
rädda
kanintexterna
de små oerfarna
barnen
en barnkör kan också göra succé men
jag tycker mer det känns som
skolavslutning

så ah jag blev stödmedlem igen
trots att jag är inne i en stumhet
jag kanske
skriver och
publicerar
men tänker
det här är inga riktiga texter
jag kan bättre
eller jag
kunde

i vilket fall så blev jag stödmedlem igen
femte året? sjätte kanske
det är ett seglivat hopp
som vägrar dö
rent av
en passion




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-21 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel