Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddande lager

Insikten
alla murar är uppe
igen
Såklart är
de det
Hur skulle du
annars överleva
?

Sänk dina
murar
Med vilka
redskap
skalar jag av
dig de lagren
igen

Jag ger dig
ro

Viktigast
Vågar du
låta
mig?




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-21 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP