Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vara sveriges störste poet, sa någon, det var nog egentligen inte jag


han frööÖÖöös



jag vill bli Bruno K Öijer
lägga till med initialer som jag inte har
stå på scen och andas
AAAAAAAAAaaaaAAAnnndaAAAaaaas
ta upp all luft i hela rummet
vara så pretentiös att ingen människa kan tycka att jag är
pretentiös
för jag har tagit all pretentiöshet
i beslag, för mig själv

och ändå
skriva så det förstås
skriva vackert
verbigt
och då och då
helt och håller
förståerligt




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-21 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel