Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran är nyfikenhet på livet när allt är som det ska

undran inför sin
helhet
eller
inför sin älskade

kanske sak samma




Fri vers av Horace
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-22 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace