Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Låt tusen blommor blomma


Mina drömmar visar vägen

 

Livet är ett ögonblick i universum,

när drömmarna är slut är det en ensam plats

 

Jag gör vad som helst för att få möta dig,

vägen är lång och vi är oceaner från varandra

 

Jag kommer att möta dig min finaste vän,

det är kärleken som gör resan möjlig,

till den plats där vi kan drömma tillsammans.




Fri vers av Kensy65 VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 09:13



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ett sökande i kärlekens tecken önskar dig att du finner den (om du inte redan funnit den) : )
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP