Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vänners lag vi diktar på, ordet tar inte betalt

ingen reklam här

detta är en fredad plats

no art of the deal




Bunden vers av Horace
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace