Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringar


Ett långsamt plask
går i ultrarapid
ringar sprider sig
över svartklädd sjö

Ringar




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter