Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en oändlig önskan att komma ut

en oändlig önskan att komma ut bort 

till friheten  till andra sidan där allt

 

levande finns ömhet värme kärleken 

allt som jag saknar här inne finns där 

 

ute i mitt minne och hjärta 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-22 10:55



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vilken vacker önskan, jag hoppas den snart blir verklig.
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten