Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målad värld

Ur en målad värld
Färger som flyter fram
En långsam färd
En pensel så följsam
En flod genom en bild
Sugs i den grå sörjan
Så galen och vild
Ingen slut , ingen början

Blod ur ett öppet sår
Dansande mörk siluett
Allt i samma spår
En evighets biljett
I kontraster av panik
Tiden försvinner bort
Allt för mycket trafik
Kulörer av olika sort

Kan se regnbågens slut
En båt som går i hamn
Där ingenting är som förut
Drunknande i en famn
Som det rivits ett hus
Kom genom tårar hit
Ser mot morgonens ljus
Livet som får ny aptit






Bunden vers av Lidde
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde