Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ... ... SÖK ... ... ...



Finn

Glädjen
i ”det lilla”

Ödmjukheten
i ”det svåra”

Tacksamheten
i ”det stora”















Kärlek
AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-26 02:06



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Dessa ödmjuka ord; ett fint rättesnöre på en väg till en fredlig värld. Även fascinerande fint fotografi till.
2020-11-26

  Sparvögat VIP
Stor vishet finner jag i dina ord som är så talande för inre frid...
2020-11-26

  DominiQueen
PERFEKT recept för frid
2020-11-26

    ej medlem längre
Enkla, vackra ord som leder vägen fram till inre lycka.
2020-11-26

  Solstrale VIP
Bravo!

I bilden
tittar fram
En varelse
Två ljusa löv
Och ett mörkt
Bildar djuransikte...
:)
2020-11-26

  Koloristen
"Så bygger du broar mellan mörker och ljus, visar oss vägen...".
2020-11-26

  Horace
verkligheten
i ”gåvan”
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria