Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberhaiku

gråsjö
en ensam kanadagås
ser på mig

gräsänder
med praktdräkt
gyttjiga skor

regnet ökar
dunet oordnat
i min jacka




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-22 12:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra och stämningsfulla novemberhaiku.
Gillar särskilt den tredjes överraskande
tredje rad.
2020-11-25

  Annie b'larsson VIP
"en ensam kanadagås
ser på mig"

Det tycker jag är så rart. Den söker sällskap.
2020-11-24

  Annie b'larsson VIP
Dunet i jackan? Hm..
2020-11-22

    ej medlem längre
En fin novembertriptyk med fågeltema!
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP