Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer i livet?

Som om händelsen
Inte finns
När jag sover

Ser jag den inte

Vad händer i livet
När du är vaken?

Solen skiner just nu
Molnen försvann

Men vad händer i livet
Och vad kan hända sen?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 13:10



Bookmark and Share


  den nakna poeten
ingen vet vad som händer sedan kanske är vi som blommor vissnar och växer upp igen vem vet tack för att du delar tanken viktigt Bravo !!!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva