Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godheten

 

Våra kyssar
distinkta och solklara
Vi är fullkomligt
gränslöst jublande
Vår kärlek är en
underbar revansch
Fiendens mörker
upplöses i vår
pulserande
kompromisslöshets
blixtrande hånfullhets
skrattande halleluja.
Vi går barfota genom
stan hand i hand
och alla kan se att
våra själar är
en enda själ och att
vår mission, vårt uppdrag,
är att förlösa det
varma ljusets hela
sanning, för det är dags
för att godheten
ska börja diktera villkoren,
och våra kyssar
är distinkta och solklara
i ett dånande evigt nu.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-22 13:47



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Distinkt o solklar medkänsla regerar !

Tack!
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP