Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MATSTÄLLENA I GÄVLE

Det finns de som håller måttet

Som höjer sig över flottet

Det finns de som får fem stjärnor

Som använder sina hjärnor

I träsket huserar resten

Så dit förläggs inte festen

Där blir det totalbojkotten

med patos som Johnny Rotten

 

LARZ GUSTAFSSON 22/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-11-22 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP