Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även solen lyser igenom sprickorna i muren

även solen lyser igenom sprickorna i

muren innan den faller  ingen kärlek 

 

är för stark för att gå förlorad  inget liv

är förgäves ensamheten och kärleken 

 

finns där fin balansen i ditt liv och lev 

det fullt ut i varge andetag älska nu 

 

för ensamheten kommer till slut slösa 

inte din tid på att göra till dej lev nu 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-22 15:34



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Kloka ord!
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten