Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattdikt

Här ligger jag
vaken mitt i natten.
Klockan är nollfem
men jag kan inte sova.
Jag vill bara tänka på dig.
Fantiserar,
drömmer.
En kyss
lång som livet
eller en dans
som ränsar alla hjärtats sorger.
Jag kan inte rå för det men
detta måste vara
kärlek.
Utan tvivel,
kärlek.




Fri vers av verkligen
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-07-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen