Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Biologiska experiment


B-vapen

Inom försvarsmakterna i världen finns
forskning kring hur mikrobiologi kan
vara ett sätt att göra motståndare försvagade.

Virus och bakterier sprider panik och får samhällen
att bli försvarslösa.

Det kan också användas för att förändra människors
beteenden. Makt och kontroll genom att bestämma
nya regelverk!

Den nya tekniken kan användas som manipulativt
sätt att sprida propaganda med bilder som skapar
rädsla.

Skuld och skam kan bli verktyg för att angripa sin
nästa precis som kroppens försvarare börjar blir
infiltrerade att angripa sina egna!

Har det alltid varit så att människan är ett rovdjur
och lusten att förtrycka och härska går in i en ny era...från
fysisk krigföring till mental och biologisk krigföring!







Övriga genrer av WyS VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-22 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske det,
men det är inte hela bilden,
vi kan också känna omsorg.
2020-11-23

    lydriket
Som vanligt eftertänksamma rader med meningsfullt innehåll, WyS.



För att förstå svensk journalistik - se Södertörn.

För att förstå södertörnjournalistik - följ pengaflödet.

För att förstå pengaflödet - granska presstödet.

För att förstå presstödet - notera partiet med utnämningsmakten över presstödets beslutsfattare.

För att förstå partiet med utnämningsmakten över presstödets beslutsfattare - inse detta idépartis två idéer, nämligen:

1) att ta makten och
2) behålla den (W. Moberg)

2020-11-23

  Koloristen
Människan är sig lik men idag är medlen för det förtryckande ändåmålet betydligt mer kraftfulla.
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP