Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns i periferin

Jag letar efter dig
dina spår av liv längs floderna är varma
jag tar av vid nästa korsning
höger eller vänster
det återstå att se
dessa val och alternativ

i utkanten av skogen
vidderna bortom gränserna
där finns ett okänt landskap

vägen ligger öde
trafiken har vänt om
du har lämnat scenen
världen ropar i korus
efter ruset som består
tidens barlast håller allt på plats
en osäker säkerhet under inflytande
av de okända krafter som lurar under ytan

i utkanten av livet
finns okända utrymmen
ett annat universum

Jag letar efter dig
du som förstår mig helt och hållet
bättre än jag förstår mig själv
gå emot ljuset i tunneln
följ vägen mot nuet...




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-22 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg