Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån arkivet


Det är när någon är otrogen i förhållandet

som det brukar gå åt helvete
För det handlar ju inte bara om sex utan snarare om
tillit och respekt
För det vill man ju gärna ha av sin älskade oavsett
om förhållandet sen inte är helt perfekt
För om det nu har någon defekt kan man ju alltid prata
med sin älskade om det, och försöka rätta till det
innan någon hoppar i säng med första bästa för
att såra den andre
Går inte det är det bäst att bara gå åt ett varsitt håll
För kan man inte ens prata med sin älskade är
förhållandet ändå ett misslyckande och dödsdömt
då man aldrig kommer att kunna känna sig helt lycklig
Men ta det lugnt nu, och ta en Toy...

Det är när någon är otrogen i förhållandet!

Ken Cassel
22/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel