Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart nu

Närmre oss själva.
Än de Stargazer liljor.
En hyllning till livets väldoft.
Som rosa snöflingor.
Dalar i rådjurets vinter landskap.
Den tacksamhet för det som ändå varit.
Samma kyss, med smak av ebenholts.
Lämnad åt vädurens öde.
Men inte desto mindre.
Saknad du stjärnbild av lagunens vattenfall.
Där orden smeka. Meningarna älskar.
En knippe champagne.
På min tungspets.
Midvinterblå.
Snöuggla i paradisisk dikt.
Vi andas. I samma ögonblick.
Glastukaner svävar.
Så majestätiskt ovanför.
Att jag inte minns.
Det som kom att bli.
För evigt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP