Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


Jorden uppslukar allt:
frön av lycka, frön
av rädsla, och allting
däremellan

Jag ser mina drömmar
reflekteras i morgondaggen
där i gräsrötterna

Fastfrusna kristaller
som aldrig blev
flygfärdiga





Fri vers av Seasons VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-22 20:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark i sitt sägande
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP