Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min saknad är djup som havet

min saknad är lika djup som havet 

och mitt hopp är större en universun 

 

och kärleken fyller ut minna största 

fantasier . för min länktan finns ingen 

 

botten eller tak att få ha någon i minna 

armar och skratta eller gråta vid sidan 

 

av någon . jag vill bli älskad ut av någon 

som gör mej stark och stor och betydelse 

 

full jag vill vara någon av betydelse något 

som sjunger bort tysnaden i minna tomma 

 

öron . någon som lyser upp mitt mörka sinne 

så jag ser världen runt om mej igen med rätta 

 

ögon jag vill möta någon som fyller min kropp 

med kärlek som jag en gång var fri och älskad 

 

jag vill möta någon som blåser bort smärtan i

mitt hjärta och får det att läka så det kan slå igen .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-22 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten