Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lastad med Ord.

Och orden de finns och kommer
Och ger mig en dag idag också
Och lastas vidare över och förlängs
För det är det som behövs
Förlängningen till det som kommer efter
För det är då det sker och går vidare
Jag kan inte beskriva det på något annat sätt
Antagligen för att det är för mig okänt




Fri vers av Eva Ch
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2020-11-22 20:56



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
lastas vidare över och förlängs - underbar mening :)
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Ch
Eva Ch