Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dem vi aldrig besökte

Ny är tiden
tyst och tom
djupt är mörkret
vi saknar dom
vi aldrig besökte
när vi fick
ty då räckte inte tiden
och dagar bara gick.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-22 21:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångande
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP