Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormen

I ditt inre finns en längtan , efter en värme som försvann. Du har sökt den genom livet, sedan sist du höll hennes hand.
Du trodde du var trygg, att kärleken var blind. Men hon vände dig sin rygg och försvann med stormens vind.

I ditt inre brinner lågan, trots den värme som försvann.
Jag kände det i stormen, då jag plötsligt fann din hand.




Fri vers av Jennerika
Läst 61 gånger
Publicerad 2020-11-22 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennerika