Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel med dig

Jag tog din hand och kände mig hel, av hela mitt hjärta har du stulit en del.
När du håller mig nära kan jag känna det slå, blodet pulserar- himlen åter blå.

Jag tror att det var menat, du skulle ta en del av mig, så att jag skulle veta att jag är hel med dig. För nu när jag fått känna mitt hela hjärta slå, då blir det plötsligt självklart- här vill jag alltid stanna, nu vill jag inte gå.




Fri vers av Jennerika
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennerika