Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista för ikväll trött bagatell

 

 

Virrvarr ett mönster

spegelbild från insidan

av en trött hjärna

min ska väl sägas inte

designern Bernadotte

 

virrvarr också en

bra beskrivning av läget

i världen idag

svårt att se mönster när allt

förändras från dag till dag

 

Gud hörde inte

hans bön Serbiens patriark

död i Covid vem

står härnäst på tur du jag

våra barn och föräldrar

 

ganska stor chans så

länge vi inte håller

social distans

känns julen som en  bisak

livet är större än den

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-22 23:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hu så hemskt! Dock orden leder till insikt av vikt gott att om det skriva dikt!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP