Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeters samlade viste vinter och sommar, ej ide


den dikt som inte

blivit skriven, läst ännu

i kroppen väntar




Bunden vers av Horace
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-01 05:47



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Fint!

Ja...i hela mitt väsen


Tack!
2020-12-01

  Rachel Roth
Fin.i kroppen de bor,
så tänker jag, det är också där dikter mottas
2020-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace