Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hör inte ihop!

 

 

Jag,

Och kärleken hör inte ihop

 

Jag,

Och familjen hör inte ihop

 

Jag,

Och vänner hör inte ihop

 

Jag,

Och sällskapet hör inte ihop

 

Jag,

Och du hör inte ihop

 

Jag,

Och drömmar hör inte ihop

 

Jag,

Och poesi hör inte ihop

 

Jag,

Och glädjen hör inte ihop

 

Men jag,

Och ensamheten evig hör ihop

 

Jag

Och icke liv hör alltid ihop

 

Ihop, icke ihop talar själen i min text till existensen 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-11-23 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP