Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanförskap



Saxlösa kvinnor
Skär inget tyg

Men kan skära
Hud med naglar

En hästlös cowboy
Rider inte in i sol
-nedgången

Men kan skjuta skallen
Av alla och envar som
Kommer i hans väg

När pistolen är skjutandes
klar i en laddad stämning

Med ryggen och skinkorna
sönderklösta och rivna av

En förförisk kvinna och
olösta frågor kvar att
beskåda till ingen nytta

När en saloons dörr hänger
svängande bland ökensand.

Kaktusar, väntande på nya
Tider och nya huvudrolls
-innehavare

Med samma behov av att
inta sin egen föreställnings
Värld

Som allt det andra. ..runt
-omkring.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-23 12:18



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Får flashback till Borlänge nån gång mitten nittio-talet...
2020-11-25

    Lena Staaf VIP
En spännande dikt som kan tolkas på olika sätt. Kvinnors naglar kan rispa men är inte farliga. En man med ett skjutvapen, däremot, är något man ska akta sig för.
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP