Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solen gör underverk

Mitt i den gråa novembermånaden
Lyser solen upp vår värld
Fågelbordet fullt av diverse gäster
Underbart att se mångfalden av arter
Solen piggar upp tillvaron
Dags att förbereda första advent
Stjärnor och ljusstakar
Tomtar och änglar
Älskar julen
Nu ska vi göra det bästa vi kan
För denna jul blir inte vad vi är vana vid




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-23 12:08



Bookmark and Share


  ULJO
Fint diktat i grå november.
Kul bild. Väl fångat
2020-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Glädjefylld och strålande diktat i adventsljus.
2020-11-23

  Solstrale VIP
Trevnad inför advent, du inspirerar till i ord! Solsken! :)
2020-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Trots att livet har blivet annorlunda, finns det mycket att glädjas av!
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP