Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett frö för vinden

skadan var redan skedd
jag flydde, tog bakvägen ut
lyssnade på vinden
lämnade allt bakom mig

vägen var krånglig och svår
synapserna kapades
elektriciteten bröts

tiden gick på grund i natten
tidvattnet förde mig i land
ett nytt landskap föddes framför mig




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-23 13:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg