Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Vem torkar tårarna

Vem räddar självet
Ingen, aldrig
Vem torkar tårarna
Från intrig
Något stort
Inuti
Det går fort
Drar förbi
Ges till känna
Om igen
Sakta bränna
I ögonen
Men vem torkar tårarna?




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 280 gånger
Publicerad 2020-11-23 14:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem tänder stjärnorna?
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva