Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla i och hålla ut

Hålla i och hålla ut
i efterhand kommer detta sannolikt bli ett bevingat begrepp

Det finns en innebörd i begreppet
som kan överföras på många av samhällets arenor

En sådan är "det sociala" där jag varit verksam
Området omgärdas av ett behov av snabba lösningar, quick fix
Idag har området i det närmaste utvecklats till en teknikalitet
med sin egen begreppsapparat
bedömning - utredning - beslut av åtgärd - uppföljning

Bakom dessa ord finns det människor som lever i samhällets marginal
som stöpts om till ärenden som ska passera denna mall

Tänk om livet vore så enkelt.




Fri vers av AA VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-23 14:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP