Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakler händer inte av en slump, är något gott

som om vi alltid

känt varandras skam och skuld

gråter tillsammans




Bunden vers av Horace
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-23 14:59



Bookmark and Share


  karenina VIP
Det är fint att dela känslor, så väl skuld som skam och sorg. Igenkänning och förståelse gör bördan lite lättare att bära
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace