Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig och jag ser dig

Och när du plötsligt hoppar upp i luften gör jag
automatiskt likadant
Men jag fattar inte riktigt varför jag gör det?
Men jag gör det
Konstigt
Och när du sen ler mot mig gör jag likadant tillbaks
fast att det inom mig känns lite banalt
Lite töntigt, faktiskt
Men det är som om du har förtrollat mig
Som om du har kastat något magiskt pulver på mig
för när jag får syn på dig, kan jag inget annat än
att börja älska dig
Ge dig all min kärlek
Det är som om du precis har stulit mitt hjärta och jag
kan inte göra någonting åt det
För ju mer motstånd som jag ger så känner jag bara
ännu mera smärta
Och det gör så ont så då jag märker att det bara är
i spegeln min som jag råkar titta in i...

Du ser mig och jag ser dig!

Ken Cassel
23/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-23 15:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja spännande med betraktelser och tolkningar av ett jag, ens eget jag, kan man snegla in i evigheten via sin spegelbild, eller bedrar man sig själv då med otrohet... Dubbelbottnad text med flöde...
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel