Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vetskapen gör ont

Vetskapen som gör ont
Kan stärka oss
Så vi kan kliva ut i världen
Men det är så lätt
Att låta kraften sina
Att inte orka med
Att inte våga gå
Så det stärkta blir det
Som sänker
För vetskapen gör ont




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-23 15:32



Bookmark and Share


  den nakna poeten
med vetenskapen kan vi komma långt även om den inte kan förklara allt än Bravo !!!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva