Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att bo ihop, särskilt inte för vampyrer och människor...


Rumskompisar

”Du har målat min kista.”
”Varsågod. Kul att du la märke till det.”
”Du har målat min kista.”
”Japp. Det tog hela eftermiddagen. Varför behöver du ens en king size kista när det enda du gör i den är att ligga och vara död hela dagarna?”
”Du. Har. Målat. Min. Kista.”
”Den var täkt med fladdermusbajs! Jag har skurat och målat den och nu är den inte en hälsofara längre. Gillade du att börja dina kvällar med att lukta gödsel?”
”Du. Har. Målat. Min. Kista. Gul!”
”...glad påsk?”
Vampyren suckade.
Att bo ihop var inte alls som han tänkt sig.




Prosa (100-ordare) av Måndemon
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-23 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måndemon
Måndemon