Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tassar

Du är.
Min älskling av älskade.
Sagoskatt och sago katt.
Den trygghet, värme och kärlek du ger.
Varje dag.
Varje natt.
Jag hoppas jag ger.
Detsamma till dig.
Dina tassar mjukt mot mig.
Jag förtrollas in i din värld.
En värld av drömmar.
Där vill jag stanna.
Där jag förvandlas till mig själv.
För en stund.
För en längtan.
För en evighet.
Sagoskatt och sago katt.
Min älskling av älskade.
Du är.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-23 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP