Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte bara sex

Det handlar inte om sex
Näe, det handlar faktiskt inte om sex

Det handlar inte bara om sex
Det handlar verkligen inte bara om sex
Det har verkligen aldrig bara handlat om sex
Orgasmen fixar jag rätt fint själv...

Det handlar om närhet
Det handlar mer om närhet
Om bekräftelse

Det handlar om hud
Att känna någon annans hud
Att känna någon annans hud under sina handflator
Att känna en annans handflator mot sin hud

Tänk att känna närhet av vänligt sinnad människa
Att känna närhet av någon vänligt sinnad människa från nästipp till tåspets

Hud mot hud
Utbyta värme
Still känna sitt hjärta slå i takt med en annan människas

Hud

Visst, ibland är gränsen hårfin mellan närhet och sex
I vissa sammanhang är det nästan synonymt
I andra fullkomligt väsensskilt

Men
Jag lider brist på
Akut brist på
Närhet




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-11-23 17:55



Bookmark and Share


  Stisse
En viktig dikt om närhetens betydelse. Så skönt att läsa om det som verkligen betyder något "stilla känna sitt hjärta slå i takt med en annan människas". Detta är magiskt. Bokmärkes.
2020-12-09

  Burn

Bra skrivet! Inte minst med tanke på att närhet är hela vårt ursprung. Det är det största.

2020-11-29

  Kungskobran VIP
Sex är den absoluta närheten
2020-11-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket kärnfull och bra
2020-11-23

  Madrugador
Klockren reflektion av dagens dejtingkultur och hur närhet ofta blir bortglömt i vissa relationer. Bravo
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB