Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinnitus

I tystnadens vakuum
ringer inga klockor
universums ljudlösa tomhet
ekar genom sin tystnad
Tystnaden stör, skickar
signaler till hjärnan
störning, obehag olust.

Tinnitussens ständiga sång
i tystnaden
berättar att jag finns till
ljudet ökar
till smärtans gräns
galenskapen är nära
endast ljudet kan rädda




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-23 19:07



Bookmark and Share


  aol
Har det själv bra beskrivet
2021-05-07

  ULJO
Bra berättat om det fruktansvärda fenomenet. Frustrerande måste det vara.
2020-11-24

  Briza media
Igenkänning, fint fångat.
2020-11-24

  AndLou VIP
Haft kronisk Tinnitus sedan 2007, det är ett plågsamt jävla öde inte värt någon! Bra ordat!
2020-11-23

  bibbi ahrnstedt
Fint om Tinnitus svårt för den drabbade

2020-11-23

  bibbi ahrnstedt
Fint om Tinnitus svårt för den drabbade

2020-11-23

  AiA Maria den fria
Väl valda ord om
Smärtsam
Verklighet
-för många


Tack!
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP