Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av längtan

En doft av längtan fyller staden

Där träden kläs i ljusets skrudar

En glädjens tid vi borde möta

Nu när advent närmar sig

Men i takt med tända stakar och stjärnor

Fylls luften av en längtans vind

 

En önskan eller bön om gemenskap

Flyger mellan husen

Så låt oss finna hoppets låga

Låt oss finna tron på bättre tider

I varje ljus och i varje bön

Låt värmen finnas med oss

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 07:16



Bookmark and Share


  ULJO
Tända ljus. Ett bra sätt att läka i dessa tider
2020-11-27

  ULJO
Rändaå ljus. Ett bra sätt att läka i dessa tider.
2020-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Nu lever vi på avstånd från våra nära men hoppas att vi snart kan krama om våra kära!
2020-11-27

  Solstrale VIP
Fin och stämningsfull maning att tända ljus och idka gemenskap! <3
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP