Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberdekor

Kastanjerna var blanka som polerade stenar
Mörka som oljat ädelträ
då vi plockade dem på gården
och prydde våra köksbord med dem

I eget majestät låg de prydligt där på ett fat
som ett minne av ljusare höstdagar

Så har de långsamt skrumpnat
Bleknat och imploderat
Glansen har bytts i matthet
Men minnet av hösten bär de ännu




Fri vers av Effell
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-23 20:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint du skriver!
2020-12-08

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Som alltid en målande beskrivning som gör att man ser det hela framför sig.
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell