Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll avstånd! (Min klimatkamp 23/11)

Läste en text av en som smittades med covid-19 i mars, och fortfarande inte är helt frisk. Det mest skrämmande var dock skildringen av de första 3-4 veckorna. Och hon behövde ändå inte läggas in på sjukhus.

Jag fattar inte att någon som läst en liknande beskrivning kan låta bli att ta råd och rekommendationer på allvar. Detta virus vill man inte ha.

Min småtråkiga "corona-vardag" är ett paradis jämfört med det liv dom lever som har drabbats av detta virus.

Nu ska jag försöka glömma det jag läste. Jag tänker däremot inte glömma att hålla avstånd.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-11-23 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP