Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor bland molnen

Som jag har väntat.
En lagun, ett hav, ett lugn.
Din doft mot min hud.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-23 21:22



Bookmark and Share


  Horace
av dikten att döma
har du inte väntat
förgäves
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP