Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändock en stillsam vals

Ur grottans djupaste grått
där ljuset bara skymtat förbi
allting saknas och är vått
så fuktig vill jag inte förbli

dagsljuset bländar svetslikt
jag skymmer ögonen med handen
kisar mot allt grönt och rikt
där mot horisonten, banden

som binder himmel och hav
letade länge efter ljuset
i tid innan jag gick i kvav
nu i rena lyckoruset

vill jag dansa en stillsam vals
fast jag är ganska mager
om både armar och hals
rätt långt ifrån är jag fager

men dansar ändock en vals
där på klippans hällar
och tänker absolut inget alls
i underbara sommarkvällar!




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-23 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter