Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotterplank

Har egentligen ingenting att säga. Nu.
Mer som vindens sus genom natten. Svävar.
Hennes framfart och den drömska
hon lämnar efter sig. Betong.
Hon sveper över mig som en annan
smekning, du videung. Sammetslen.
Gömmer mig, glömmer mig. Förgätmigej.
Vintervit. Kyss.
När allt det tysta tystnat. Vi.
Det som fortfarande darrar i luften. Ironi.
Din mystik. Andas.
Yes. Alright.
Så är det nog. Kanske.
På besök i min pyssel ateljé. Alltid.
Där drömmar dröms. Sänghimmel.
Själens lagun. Turkos.
Lemurernas stjärnfall. Madagaskar.
Isskulptur och marmor statyer. Stilfullt.
Fotomodell i strass. Avundsjuk.
Lockar fram vädurens egenskaper. Eldtecken.
Ett diamantpalats. Hemma.
Väderbiten lycka. Affektionsvärde.
Men som sagt. Vaddå?!
Har egentligen ingenting att säga. Skål!




Fri vers av Black raven VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-23 21:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Detta var riktigt spännande och uppfriskande att läsa, alla de dina kopplingar, mellan ting och känslor, som ingenting men ändå allt! Bra!
2020-11-24

  Madrugador
Mycket poesi finns i ingenting och det vardagliga. Jag tycker du får orden att gå ihop väldigt fint som ett musikstycke. Duktig.
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP