Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

falska idiotier

dax att skriva igen, önskar tårarna sluta falla
mitt hjärta går i bitar, ensamheten kallar

hur kan man vilja en person något såhär ont?
jag gjorde allt för er men nu är mitt hjärta tomt

vad är meningen med livet, finns ju bara motgångar överallt
kämpar jag förgäves? kommer de alltid kännas såhär kallt?

min såkallade bästa vän låg med mitt senaste ex
inte äns ert förlåt kan hjälpa mot det faktumet att ni faktiskt hade sex

aldrig känt mig såhär förödmjukad å sårad förut
att 2 personer man älskar gör såhär knäcker en tillslut

jag var bara bra sålänge ni behövde tidsfördriv
den här smärtan blir en hård jävla strid




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-23 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men om din bästis hade sex med din nuvarande pojkvän då hade det ju varit fel. Men nu har du ju gjort slut med honom. Är han då förbjuden ha sex?
2020-11-23

  Lidde
Förstår hur du känner. Bara att bryta ihop och komma igen. Du värd så mycket mer.. låt inget krossa dig. Du är stark..
2020-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen